Nyitva tartás
Nyitva tartás
Hétfő: ZÁRVA
Kedd: ZÁRVA
Szerda: 10:00-16:00
Csütörtök: 10:00-17:00
Péntek: 10:00-17:00
Szombat: 10:00-18:00
Vasárnap: 10:00-17:00

Kedves Látogatóink!

A 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet értelmében kérjük vegyék figyelembe a Bodorkába való látogatásuk tervezésekor:

1. § (1) A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles

a) muzeális intézmény látogatók számára nyitva álló területén, orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

(4) Azt a személyt, aki a maszkot az 1. § (1) bekezdés b)-i) pontja, valamint az 1. § (2) és (4) bekezdése esetében az üzemeltető felszólítására sem viseli az 1. § (1) bekezdésében meghatározott módon, az üzemeltető köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a helyiséget, illetve a területet elhagyja.

(6) Az (1), (3) és (4) bekezdésben meghatározott kötelezettség betartását az általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv (a továbbiakban: rendőrség) is ellenőrizheti.

(7) Ha a rendőrség az ellenőrzés során az (1), (3) vagy (4) bekezdés szerinti kötelezettség megsértését észleli, az üzemeltető figyelmét erre felhívja, és az esetről az (5) bekezdés a) vagy b) pontja szerinti hatáskörrel rendelkező szervet értesíti.

A kassza a látogatóközpont zárása előtt fél órával zár. Jegyváltásra ezután nincs lehetőség.

A Látogatóközpontban kép és hangfelvétel készülhet. A Látogató a jegyvásárlással hozzájárul, hogy a róla készült kép- és hangfelvételeket a Bodorka Vízivilág Látogatóközpont pr- és marketingtevékenységében (honlap, facebook, instagram, snapchat) felhasználja. Amennyiben ehhez nem járul hozzá, kérjük jelezze a Bodorka recepcióján.

Belépő árak

Felnőtt belépő: 1000HUF
Gyermek (4 – 14 éves korig): 500 HUF
Kedvezményes (diák, nyugdíjas, balatonfüredi áll. lakos): 750 HUF
„Nagy család” belépő (szülők, gyermek 4 – 14 éves korig): 3.000 HUF
  • Csoportos (legalább 10 fő előre bejelentkezve) kedvezmény: 20%
  • Balatonfüredi Szívkórház betegei számára (kórházi karszalag felmutatásával) járó kedvezmény: 20%
  • Balaton Best Card : 10%

Ingyenes belépés :

Fogyatékkal élő személyek:
A fogyatékkal élő személyek, valamint kísérőik (jogosultanként max. 1 fő) díjtalan belépésre jogosultak a következők szerint:
– a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének érvényes arcképes igazolványával rendelkezők,
– a Magyar Cochleáris Implantáltak Egyesületének (MACIE) érvényes tagsági kártyájával rendelkezők fényképes személyazonosító okmánnyal együtt,
– a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének érvényes arcképes igazolványával rendelkezők,
– a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének érvényes arcképes igazolványával rendelkezők (az épület teljes mértékben akadálymentesített),
– a Magyar Államkincstár (MÁK) által fogyatékossági támogatásban való részesülésről kibocsátott hatósági igazolvánnyal rendelkezők (a személyazonosság egyidejű igazolása mellett),
– ÉFOÉSZ tagsági kártyával rendelkező fogyatékkal élő tagok, személyazonosság egyidejű igazolása mellett (pártoló tagokra nem vonatkozó kedvezmény)
– valamint más olyan dokumentummal (pl. MÁK számára kért, vagy egyéb célú orvosi igazolással) rendelkezők, melyben a fogyatékosság ténye egyértelműen szerepel, (a személyazonosság egyidejű igazolása mellett)
• fényképes újságíró igazolvánnyal rendelkezők

Fizetési lehetőségek:

Kizárólag szabadidő és szállás alszám!