Elindult az előjelentkezés az iskoláknak a tavaszi osztálykirándulások időszakára

Balatonfüred az osztálykirándulások koronázatlan királya. Városunkban a kulturális és természeti látnivalók mellett megtalálhatóak az aktív turizmus elemei is. Nem hiába váltunk a diákok és tanárok kedvencévé.

A Bodorka Vízivilág Látogatóközpont közvetlenül Balatonfüred legnépszerűbb sétányán, a Tagore sétányon helyezkedik el. A Bodorkában 15 édesvízi és 2-2 tengeri akvárium és terrárium található meg, ahol főképp a Balaton és vízgyűjtőinek élővilágát mutatjuk be. Ki ne ismerné a több mázsára is megnövő harcsát? Esetleg a védett halaink közül a szivárványos öklét?
Garantáljuk, hogy nálunk az osztálykirándulások a lehető legizgalmasabb keretek között tölthetőek el.
Mozizzon nálunk! Óriáskivetítőnkön egy 25 perces filmen mutatjuk be a Balaton és élővilágának legfontosabb tulajdonságait.
Összességében több mint 30 hal és hüllő, és egy 25 perces film tartozik hozzá ahhoz, hogy a Balaton teljes élővilágát megismerhessék a diákok és tanárok egyaránt.

A tavalyi évben közel 150 csoport látogatott el hozzánk. Ne maradjon le! Jelentkezzen be előre és a csoport belépőjéből 20% kedvezményt biztosítunk!
további információk:
e-mail: bodorka@probiort.hu
web: bodorka.info.hu

Várjuk szeretettel Önöket!